2

Workshop voor twee; MARRIAGE Barneveld

Deze workshop MARRIAGE is uniek. De hele dag is ontworpen op basis van Bijbelse vaststaande wetenschap, wetenschappelijke onderzoeken, ervaringen en professionalisering op het gebied van relatie, communicatie enz. De workshop is actief, informeel, sfeervol en verdiepend. De dag start om 9.30u en eindigt om 16.30u. Jullie gaan samen aan de slag en delen niets met de groep, tenzij je daar behoefte aan hebt. Kortom: een heerlijke dag samen uit, met goed verzorgde catering, op een unieke locatie! Wat wil je nog meer?

In deze workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:

In het morgendeel wisselen theorie en samen-deel-momenten elkaar af. In de middag gaan jullie samen wandelend in gesprek. Voor deze wandeling is een route uitgewerkt in het self-made-wandelroute-boekje. We sluiten de dag af met een hapje en een drankje.

In de meeste gevallen willen vrouwen aan de workshop deelnemen. Mannen hebben hier in mindere mate iets mee. Dat is normaal! Voor een man is het al eerder goed. Dit heeft te maken met de man- en vrouwverschillen en de behoeftes. Hierover leer je meer tijdens de workshop MARRIAGE. Velen die jullie voor gingen waren wat twijfelend, onzeker of vervuld met schroom. Logisch toch? Wat komt er? Hoe dicht nadert het mijn zijn?

Weetje: Alles is positief gericht en in een informele setting waardoor de gesprekken eenvoudiger tot een diepte komen. En iedereen mag er zijn zoals hij/zij is!

Lees de reviews van de mannen en vrouwen die jullie voorgingen.

Hebben jullie nog vragen? Neem contact op.

Ook de verwen-tweedaagse is mogelijk. Klik hier voor meer info

Ik hoop jullie te ontmoeten.

Met een Hartelijk Verbonden groet van Corrie Kole

www.hartelijkverbonden.nl