2

Speciale aanbieding!

Oktober 2022 kreeg ik een mail vanuit het land van Heusden en Altena. De vrouw die me mailde kende ik niet. Ze had mijn website gevonden en maakte zich via de mail aan mij bekend. Mooie gesprekken zijn daarop gevolgd. Bijzonder! Zij wil samen met haar man klaarstaan voor mensen die even een time-out willen of die nodig hebben. Ze bieden hiervoor een knus twee persoons huisje aan. Dit verblijf is GRATIS!

Echt?

Ik besloot om zelf een paar dagen de sfeer te gaan proeven. Om eerlijk te zijn verlang ik naar meer hiervan. Wat een heerlijke plek vol met rust. De schapen, de kippen en de konijnen lopen om het huisje heen. De zithoek buiten nodigt uit tot een moment van schemeren, stil worden en alleen kijken. Kijken naar de zonsondergang. Een kopje warme thee, een plaid op mijn schoot, heerlijk weggedoken in mijn jas. Ik houd van het donker om mij heen. Het is als een veilige deken waarin ik kan schuilen. Niemand die me ziet. Dan Eén….

Rust is niet los verkrijgbaar. Het blijkt vaak lastig te zijn om rust te vinden. Wanneer je er het meeste naar verlangt blijkt het vaak het verste weg te zijn. Dat is voor mij de reden om bij de rust wat ondersteuning te bieden.

Ik stel voor;

  1. Jij hebt twee contactmomentjes met mij; in de voorbereiding en de nazorg op je verblijf in BETHEL. Dit kan live of via videocall.
  2. Na het eerste gesprek krijg je een brochure (zelfhulpmiddel) wat ik speciaal voor jou maakte. Ik verstuur het via de mail.
  3. De termijn van verblijf is afhankelijk van de gastvrouw en kan tot maximaal tien dagen. Je krijgt het adres van BETHEL en het telefoonnummer van de gastvrouw na je eerste gesprek.
  4. De beide gesprekken en de brochure kosten €75,00. De factuur voor coaching kan bij de zorgverzekeraar ingediend worden. Niet elke zorgverzekeraar vergoed het bedrag. Ook is het afhankelijk van de mate van verzekeren.
  5. In BETHEL ligt de stiltemap voor je klaar. Daar mag je ongestoord van genieten. Deze map geeft elke dag structuur en ontspanning in je programma. Het gebruik van de stiltemap is aan te raden maar niet verplicht. Het helpt je om je tijd te gebruiken en je niet door de tijd mee te laten sleuren.
  6. Voor en boven alles; bidt om de rust die te vinden is in de Rustaanbrenger.
  7. Vergeet je Bijbel, je wandelschoenen of je fiets niet.
  8. Je bed is opgemaakt. De handdoeken liggen klaar. Je hoeft alleen je kleding en de boodschappen mee te brengen. Dat is heerlijk!

Neem gerust contact met mij op voor vragen of het plannen van een kort-termijn verblijf op een heerlijke plek in de natuur.

Schrijf je in en ontvang gratis elke nieuwe blog