2

Speciale aanbieding!

Oktober 2022 kreeg ik een mail vanuit het land van Heusden en Altena. De vrouw die me mailde kende ik niet. Ze had mijn website gevonden en maakte zich via de mail aan mij bekend. Mooie gesprekken zijn daarop gevolgd. Bijzonder! Zij wil samen met haar man klaarstaan voor mensen die even een time-out willen of die nodig hebben. Ze bieden hiervoor een knus twee persoons huisje aan. Dit verblijf is GRATIS!

Echt?

Ik besloot om zelf een paar dagen de sfeer te gaan proeven. Om eerlijk te zijn verlang ik naar meer hiervan. Wat een heerlijke plek vol met rust. De schapen, de kippen en de konijnen lopen om het huisje heen. De zithoek buiten nodigt uit tot een moment van schemeren, stil worden en alleen kijken. Kijken naar de zonsondergang. Een kopje warme thee, een plaid op mijn schoot, heerlijk weggedoken in mijn jas. Ik houd van het donker om mij heen. Het is als een veilige deken waarin ik kan schuilen. Niemand die me ziet. Dan Eén….

Er zijn enkele voorwaarden;

 1. Jij kunt in dit huisje verblijven met ondersteuning. De ondersteuning bestaat uit een gesprekje voor en na je verblijf. Je gaat met een doel naar ‘Bethel’. Wat is jouw doel?
 2. Voor je aan een time-out begint plannen we een gesprek in, eventueel via videocall. Nadat je terug bent doen we dat weer. Je ontvangt twee gesprekken van maximaal een uur, naast de dagen die je in het huisje ‘Bethel’ verblijft. Ik vraag hiervoor het bedrag van €75,00. Deze combinatie maakt het mogelijk dat iedereen even afstand kan nemen van de dagelijkse bezigheden en omstandigheden.
 3. Tijdens het eerste coachgesprek krijg je het adres van ‘Bethel’.
 4. Rust is de hoofdreden van je verblijf in ‘Bethel’. Naast de rust krijg je ondersteuning op een laagdrempelige persoonlijke manier. Hierbij krijg je gerichte lees- en verwerkingsopdrachten in een brochure die je op je eigen tijd en wijze maakt.
 5. De termijn van verblijf is afhankelijk van de gastvrouw en kan tot maximaal tien dagen.
 6. De factuur voor coaching kan bij de zorgverzekeraar ingediend worden. Niet elke zorgverzekeraar vergoed het bedrag. Ook is het afhankelijk van de mate van verzekeren.
 7. In ‘Bethel’ ligt de stiltemap voor je klaar. Daar mag je ongestoord van genieten. Deze map geeft elke dag structuur en ontspanning in je programma. Het gebruik van de stiltemap is aan te raden maar niet verplicht. Het helpt je om niet te gaan zitten of met je telefoon aan de slag te gaan. In tijden van rust kan het juist moeilijker zijn om de rust toe te laten.
 8. Dit volledige concept is gericht op het werken aan de rust waar je naar verlangt. Die komt je niet aanwaaien.
 9. Voor en boven alles; bidt om de rust die te vinden is in de Rustaanbrenger.
 10. Vergeet je Bijbel, je wandelschoenen of je fiets niet.
 11. Je bed is opgemaakt. De handdoeken liggen klaar. Je hoeft alleen je kleding en de boodschappen mee te brengen. Dat is heerlijk!

Neem gerust contact met mij op voor vragen of het plannen van een kort-termijn verblijf op een heerlijke plek in de natuur.

Schrijf je in en ontvang gratis elke nieuwe blog