2

En nog meer

En nog meer…

Oktober 2022 kreeg ik een mail vanuit het land van Heusden en Altena. De vrouw die me mailde kende ik niet. Ze had mijn website gevonden en maakte zich via de mail aan mij bekend. Mooie gesprekken zijn daarop gevolgd. Bijzonder! Zij wil samen met haar man klaarstaan voor mensen die even een time-out willen of die nodig hebben. Ze bieden hiervoor een knus twee persoons huisje aan. Dit verblijf is GRATIS!

Echt?

Ik besloot om zelf een paar dagen de sfeer te gaan proeven. Om eerlijk te zijn verlang ik naar meer hiervan. Wat een heerlijke plek vol met rust. De schapen, de kippen en de konijnen lopen om het huisje heen. De zithoek buiten nodigt uit tot een moment van schemeren, stil worden en alleen kijken. Kijken naar de zonsondergang. Een kopje warme thee, een plaid op mijn schoot, heerlijk weggedoken in mijn jas. Ik houd van het donker om mij heen. Het is als een veilige deken waarin ik kan schuilen. Niemand die me ziet. Dan Eén….

Jij kunt in dit huisje verblijven met ondersteuning. Voor je aan een time-out begint plannen we een coachgesprek in, eventueel via videocall. Nadat je terug bent doen we dat weer. Deze coachgesprekken zijn ter ondersteuning om te komen tot een stapje naar je gestelde doel. Je ontvangt twee gesprekken van een uur, naast de dagen die je in het huisje ‘Bethel’ verblijft. Ik vraag hiervoor het bedrag van €75,00. Deze combinatie maakt afstand nemen om je situatie te bekijken voor iedereen mogelijk. De termijn van verblijf is afhankelijk van de gastvrouw en jouw agenda, tot maximaal tien dagen.

Neem gerust contact met mij op voor vragen of het plannen van een kort-termijn verblijf op een heerlijke plek.