2

Marriage informatie

De workshop is uniek. De hele dag is door mijzelf ontworpen op basis van de Bijbel en wetenschappelijke onderzoeken, ervaringen en professionalisering op het gebied van relatie, communicatie enz. De workshop is actief, informeel, sfeervol en verdiepend. De dag start om 9.30u en eindigt om 16.30u. Jullie gaan samen aan de slag en delen niets met de groep. Kortom: een heerlijke dag samen uit, met goed verzorgde catering, op een unieke locatie! Wat wil je nog meer?

In deze workshop met het thema: IK ZIE JOU! komen de volgende onderwerpen aan bod:

In het morgendeel wisselen theorie en samen-deel-momenten elkaar af. In de middag gaan jullie samen wandelend in gesprek. Voor deze wandeling is een route uitgewerkt in het self-made-wandelroute-boekje. We sluiten de dag af met een hapje en een drankje.

Wil je even een stukje van de sfeer proeven terwijl je dit leest? Zo start een workshop MARRIAGE.

  1. Jullie komen aan op een mooie locatie, dicht bij de natuur
  2. Je wordt welkom geheten door Corrie met een kopje koffie/thee
  3. Je ‘koekje’ bij de koffie is een touwtje (hoef je in elk geval niet op een houtje te bijten). Je wordt aan elkaar verbonden en krijgt drie gespreksvragen over de verbondenheid van het huwelijk; een samenwerkingsoefening tijdens het gesprek
  4. Zodra de groep compleet is denken we samen na over de Bijbelse visie van het huwelijk zoals God dat heeft bedoeld
  5. Dan is het tijd voor koffie met meer…De bruidstaart voor twee wordt door jullie samen genuttigd en daarbij krijgen jullie een stukje intimiteit in de praktijk vanuit wetenschappelijk onderzoek aangereikt. Echt een moment voor jullie samen.
  6. Daarna gaan we een spade dieper en deel ik steeds een stukje kennis van de hiervoor genoemde onderwerpen waarna jullie steeds uit de groep gaan om samen in gesprek te zijn. Er zijn voldoende ruimtes in de tuin of zitjes in het oudheidsmuseum in Vrouwenpolder om je terug te trekken. dat stimuleer ik omdat het jullie huwelijk en jullie dag is.
  7. Tijdens de lunch verdiepen jullie je in de liefdestalentest
  8. Na de lunch gaan jullie heerlijk wandelend in gesprek door de mooie omgeving. Hiervoor heb ik een wandeling gemaakt met gespreksvragen die de geschiedenis dicht bij het huwelijk brengt.

GEWOON EEN DAG OM TE ERVAREN EN TE GENIETEN.

In de meeste gevallen willen vrouwen aan de workshop deelnemen. Mannen hebben hier in mindere mate iets mee. Dat is normaal! Voor een man is het al gauw goed. Dit heeft te maken met de man- en vrouwverschillen en de behoeftes. Hierover leer je meer tijdens de workshop MARRIAGE. Velen die jullie voor gingen waren wat twijfelend, onzeker of vervuld met schroom. Logisch toch? Wat komt er? Hoe dicht nadert het mijn zijn?

Weetje: Alles is positief gericht en in een informele setting waardoor de gesprekken eenvoudiger tot een diepte komen. En iedereen mag er zijn zoals hij/zij is!

Lees de reviews van de mannen en vrouwen die jullie voorgingen.

Wil je alleen maar meer leren over het huwelijk? Luister dan gesprek 3 en 4 van de podcast;

Goede gesprekken over ontspanning – Pro Life