2

Verwen-tweedaagse voor echtpaar

TWEE VOLLE DAGEN VOOR JULLIE SAMEN

Alles loslaten en je, twee dagen lang, volledig laten verwennen. In deze twee dagen worden het programma, de locatie, de maaltijden en de tussendoortjes volledig voor jullie verzorgt. Uniek concept!

Alles staat gereed; van een opgemaakt bed, handdoeken tot en met een wijntje en het avondlied om samen de dag mee af te sluiten. Hoe heerlijk is dat; in alle rust samen zijn zonder afleiders twee dagen samen zijn. Je hoeft niet na te denken wat je gaat doen. Alles is voorbereid voor jullie om deze dagen optimaal van elkaar te genieten.

Jullie worden ’s morgens 10.30u. verwacht. De gastvrouw (Franciska van hofveldzicht.nl) wijst jullie de weg. In jullie knusse huisje ligt het papieren programma klaar. De koffie met gebak wordt ingeschonken, de twee mooie dagen kunnen beginnen. Jullie volgen samen het programma. De gastvrouw brengt jullie lunch, diner en ontbijt. De tussendoortjes staan in het huisje klaar en kunnen jullie naar behoeven pakken. De volgende dag loopt het programma rond 16.30-17.00u. af.

Tot het programma behoren:

  1. Samen tijd voor lunchen, dineren en ontbijten met gesprekspot
  2. Thematische fotografie
  3. Bijbelstudie
  4. Wandelend in gesprek (wandeling vol cultuur en natuur)
  5. Samen schemeren
  6. En nog meer verrassende momentjes samen om van te genieten

Alles in dit programma heeft als doel om jullie huwelijk te verfrissen en te verdiepen.

De locatie is op een plek waar rust heerst en jullie echt samen terug kunnen trekken. De locatie is in Vrouwenpolder; Home (hofveldzicht.nl) In het programma zijn veel gespreksmomenten opgenomen. Zowel mannen als vrouwen genieten van deze dagen want….; SAMEN DELEN IS DUBBEL GENIETEN!

Deze tweedaagse wordt alleen georganiseerd buiten het hoogseizoen.

Na de betaling neem ik (Corrie) contact op om een datum te plannen en jullie dagen te organiseren.

MOOI VOOR EEN CADEAU BIJ EEN HUWELIJKSJUBILEUM OF OM JULLIE EIGEN HUWELIJKSDAG OP EEN UNIEKE MANIER VORM TE GEVEN.

De prijs van deze tweedaagse is €395,00 per echtpaar