2

FAMILIEDAGEN GORINCHEM 2023

Leuk dat je interesse hebt voor de familiedagen in Gorinchem. Ik ben er ook.

Je bent van harte welkom bij het huwelijks-en gezinsplein of doe-plein, wat ingericht is om op een ontspannen manier bezig te zijn met jullie huwelijk of gezin. Naast de liefdestalentest is er een fotoshoot waar je een leuke prijs mee kunt winnen. De vraag is om de leukste foto te laten maken waarin jullie laten zien Hartelijk-Verbonden te zijn. Hiervoor mag je allerlei materialen inzetten. Er staan drie prijzen klaar. Een onafhankelijke jury stelt de winnaars vast. De foto en de prijzen worden via de mail achteraf bekend gemaakt.

Het huwelijk is de pijler van de maatschappij, de geborgenheid voor het gezin en het voorbeeld van de toekomstige relaties. Daarom zet ik me graag in voor het huwelijk in de vorm van toerusting. Anno NU hebben we toerusting nodig; in de woelige en ondergaande tijden waar stabiliteit een diep verlangen is tussen de vele scherven die er om ons heen liggen en waartussen wij ons bewegen. Het vraagt van ons stroomopwaarts te bewegen, naar de Bron.

Op het presentatieplein zijn verschillende onderwerpen rondom huwelijk en gezin die belicht worden. Voor elk wat wils. Kom luisteren en verdiep je dag op de beurs met een waardevolle lezing of rondetafelgesprek. Verrijk je dag door een bezoek aan het huwelijks- en gezinsplein.

Naast de familiedagen kun je mij ook op verschillende locaties in Nederland vinden met de workshop MARRIAGE.

En verzorg ik een verwen-tweedaagse op maat voor jullie of om cadeau te geven voor een huwelijk(sjubileum).

De gesprekspotten zijn te koop op de familiedagen en in de webshop. Voor mooie gesprekken thuis. Neem de tijd en leer elkaars verlangens en verwachtingen beter kennen.

Toerusting in ontspannen sfeer geeft ruimte voor diepere gesprekken. Kom het ervaren. Ik zie jullie graag.